Urządzenia i Akcesoria
Dip de nata y gorgonzola
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
400 g
Składniki
-
200 g de nata (mínimo 30% de grasa) muy fría
-
200 g de queso gorgonzola en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Białko
6.75 g
Kalorie
939 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomate confitado con queso provolone
50 min
Palmeras con tapenade
30 min
Costrada griega
50 min
Granizado de Bloody Mary
5 min
Paté de champiñones y nueces
5 min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15 min
Flan de queso azul para dos
30 min
Paté de cabrales a la sidra
4 godz. 45 min
Dip de aguacate y gambas
5 min
Dip de tomates secos
5 min
Paté de dátiles y queso
5 min
Cremoso de ibérico
5 min