Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucharaditas de mantequilla
- 80 g de tomates secos en aceite escurridos
- 3 huevos
- 90 g de aceite de oliva
- 100 g de leche
- 180 g de harina (y un poco más para el molde)
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 180 g de queso gorgonzola en trozos
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 2 cucharadas de semillas de sésamo negro
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1082 kJ / 259 kcal
- Białko
- 9.42 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 18.94 g
- Błonnik
- 1.24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de cebolla
1h
Dip de queso feta
5min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 min
Quiche Lorraine
50 min
Palmeras con tapenade
30 min
Cheesecake salado con tomates cherry
3h 40min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 godz. 30 min
Galletas de queso y vinagreta de tomate
1 godz. 10 min
Stollen de chocolate
2h
Pan de molde de piquillos
2h
Dip de tomates secos
5min
Focaccia con manzana al tomillo
2 godz. 10 min