Risotto fragole e cioccolato
TM5 TM6

Risotto fragole e cioccolato

3.1 (32 oceny)

Składniki

  • 1 scalogno a pezzi
  • 25 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 650 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 160 g di fragole, pulite e in 8 parti
  • 20 g di cioccolato fondente grattugiato
  • 8 foglioline di menta fresca

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1560 kJ / 373 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
69.4 g
Tłuszcz
7.4 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy