Gnocchi di patate e piselli

Gnocchi di patate e piselli

4.5 135 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 300 g di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 150 g di piselli surgelati
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 80 g di burro fuso
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 347.8 kcal / 2021 kJ
Białko 18.3 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 83.6 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 513 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...