Goulash alla birra doppio malto

Goulash alla birra doppio malto

4.4 75 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • di cipolle a metà
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di spezzatino di manzo (2 cm)
    750 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe macinato
    ¼ cucchiaino
  • di paprika dolce
    1 cucchiaino
  • di pepe di Cayenna macinato
    3 pizzichi
  • di birra doppio malto
    500 g
  • di concentrato di pomodoro
    70 g
  • di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
    100 g
    100 g di ketchup
  • di dado per brodo di carne fatto in casa
    1 cucchiaino colmo
    1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 282 kcal / 1181 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...