![Pancotto Pancotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/703E8A8D-88E7-4CE7-AF1F-26030C262736/Derivates/9AC7B33A-C8D6-45C4-8EFD-0C524048803B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 350 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 dado per brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di pane
1h 20min
Polenta
1 Std.
Pasta e fagioli
50 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Crema di Cogne
15min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1 Std.
Stracciatella alla romana
30 Min
Riso e porri
30 Min
Minestra a crudo
30 Min
Minestra della nonna
50 Min
Minestra di semolino
30 Min