Pancotto
TM31 TM5 TM6

Pancotto

4.7 (26 ocen)

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro
  • 350 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 dado per brodo vegetale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1933 kJ / 462 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy