![Filetto di manzo a bassa temperatura Filetto di manzo a bassa temperatura](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/942AF15F-E293-4687-BDB1-82CE83317D2B/Derivates/662C179A-E91A-41C3-BB61-ACB377346B69.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
- 2000 g di acqua
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Białko
- 25.6 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Cuori in amor di rapa
2h
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1óra 50p
Filetto di maiale e fragole
1 godz. 25 min
Gamberi alla guineana
25min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 godz. 25 min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2h 10min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40min