Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 4 grosses pommes de terre (160 g env. chaque), nettoyées et brossées
- 100 g de crème liquide entière
- 120 g de pesto de basilic
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 4 c. à soupe de pignons de pin
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1973.3 kJ / 473 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 28.5 g
- Tłuszcz
- 32.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte au chèvre et aux oignons
1h 25min
Soufflé aux endives et parmesan
1 godz. 20 min
Tomates farcies au chèvre
40min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1h 10min
Tomates farcies à la pannacotta au parmesan, cœur coulant poivron et framboise
6h 40min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1h 10min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Lasagne aux trois poivrons
1h 25min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1h 10min
Quiche italienne
1h 5 min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min