Papillote de raie aux olives, tomates et câpres

Papillote de raie aux olives, tomates et câpres

3.9 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 160 g d'olives vertes dénoyautées
  • 100 g d'oignons nouveaux
  • 2 c. à soupe de câpres au vinaigre
  • 6 pétales de tomate confite
  • 2 c. à soupe de zeste de citron non traité, râpé
  • 3 ailes de raie nettoyées et parées
  • sel
  • poivre moulu
  • 6 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 393.3 kcal / 1644.2 kJ
Białko 34.7 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 1293.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...