Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 250 g de fleurettes de chou-fleur
- 350 g de lait entier
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée d'agar-agar
- du sel
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 4 tranches de truite fumée
- quelques pluches d'aneth frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 689 kJ / 164 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de poireaux à la pancetta
50min
Cheesecake au saumon
4 godz.
Petits flans de carotte à l'estragon
1h 50min
Crème d'avocat coco et citron vert
20min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Crème de radis roses et mascarpone
20min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Verrines de betterave au crabe
15min
Cannelés au jambon
13 Std.