Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 250 g de fleurettes de chou-fleur
- 350 g de lait entier
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée d'agar-agar
- du sel
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 4 tranches de truite fumée
- quelques pluches d'aneth frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 689 kJ / 164 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème d'avocat coco et citron vert
20 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1hod. 30min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1h 40min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Flans d'épinards au saumon
1h 10min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Petits flans de carotte
12hod.
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min