Urządzenia i Akcesoria
野菇燒豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約3公分)50 克
-
油10 克
-
新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)150 克
-
牛番茄 切大塊(約1.5公分)100 克
-
素蠔油20 克
-
水20 克
-
板豆腐 切塊(約1.5公分)200 克
-
秋葵 去蒂頭,切斜段80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
592.4 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
871.6 kJ /
208.3 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
4265.4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan