野菇燒豆腐

野菇燒豆腐

3.6 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 牛番茄 切大塊(約1.5公分)
    100 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 20 克
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    200 克
  • 秋葵 去蒂頭,切斜段
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 592.4 mg
Białko 12.8 g
Kalorie 871.6 kJ / 208.3 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 4265.4 g
Węglowodany 21.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...