Urządzenia i Akcesoria
櫛瓜炒腰果白靈菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
橄欖油15 克
-
原味腰果50 克
-
白精靈菇 洗淨剝散200 克
-
櫛瓜 洗淨切條250 克
-
鹽 依個人口味調整少許
-
白胡椒粉 依個人口味調整少許
-
香油 依個人口味調整少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
3.8 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1033.9 kJ /
247.6 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI簡易料理
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan