紅棗山楂雞湯

紅棗山楂雞湯

5.0 3 rating
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 20 min
2 人份

Składniki

  • 山楂
    5 克
  • 紅棗 浸泡2-3小時
    6 顆
  • 700 克
  • 去骨雞腿排 先以熱水川燙
    150 克
  • 新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 1 小撮
  • 蔥 (opcjonalnie) 切絲,裝飾用
    少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14.985 g
Kalorie 653 kJ / 156 kcal
Tłuszcz 6.44 g
Błonnik 0.885 g
Węglowodany 9.375 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...