紅棗山楂雞湯
TM5 TM31 TM6

紅棗山楂雞湯

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 5 克 山楂
  • 6 顆 紅棗, 浸泡2-3小時
  • 700 克 水
  • 150 克 去骨雞腿排, 先以熱水川燙
  • 100 克 新鮮山藥 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 1 小撮 鹽
  • 少許 蔥 ,切絲,裝飾用 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
653 kJ / 156 kcal
Białko
14.985 g
Węglowodany
9.375 g
Tłuszcz
6.44 g
Błonnik
0.885 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy