Urządzenia i Akcesoria
紅棗山楂雞湯
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 20 min
2 人份
Składniki
-
山楂5 克
-
紅棗 浸泡2-3小時6 顆
-
水700 克
-
去骨雞腿排 先以熱水川燙150 克
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)100 克
-
鹽1 小撮
-
蔥 (opcjonalnie) 切絲,裝飾用少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.985 g
Kalorie
653 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
6.44 g
Błonnik
0.885 g
Węglowodany
9.375 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan