Urządzenia i Akcesoria
野菇奶油藜麥燉飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
奶油45 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段150 克
-
洋蔥 切塊60 克
-
藜麥 (黃藜麥)90 克
-
水170 克
-
鹽½ 茶匙
-
白酒20 克
-
帕瑪森起士粉20 克
-
黑胡椒粉 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.5 g
Kalorie
788 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
19.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
藜麥狂潮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan