野菇奶油藜麥燉飯

野菇奶油藜麥燉飯

4.5 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 奶油
    45 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段
    150 克
  • 洋蔥 切塊
    60 克
  • 藜麥 (黃藜麥)
    90 克
  • 170 克
  • ½ 茶匙
  • 白酒
    20 克
  • 帕瑪森起士粉
    20 克
  • 黑胡椒粉 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.5 g
Kalorie 788 kJ / 210 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 19.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...