蘑菇醬

蘑菇醬

4.4 18 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克
  • 奶油 切塊
    40 克
  • 豬粗絞肉
    100 克
  • 蘑菇 切塊或切片
    200 克
  • 500 克
  • 高湯塊 (雞肉或大骨風味)
    1 塊
  • 低筋麵粉 先與200克水調勻
    50 克
  • 番茄醬
    100 克
    100 克 罐裝切碎番茄
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 依選用蕃茄醬的酸度調整
    ½ - 1 大匙
  • 黑胡椒粗粒 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 691.3 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 1044.4 kJ / 249.6 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...