木須肉

木須肉

3.9 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 2 顆
  • ⅛ 茶匙
  • 250 克
  • 切絲
    15 克
  • 10 克
  • 豬肉絲
    200 克
  • 新鮮黑木耳 切絲(長約5公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 切絲(長約5公分)
    60 克
  • 小黃瓜 切絲(長約5公分)
    100 克
  • 1 茶匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 406.1 mg
Białko 14.6 g
Kalorie 636.2 kJ / 152.2 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 144.9 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...