Urządzenia i Akcesoria
山藥豆奶蔬菜濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
新鮮山藥 去皮切塊250 克
-
橄欖油2 大匙
-
洋蔥 切絲250 克
-
無糖豆漿470 克
-
水500 克
-
馬鈴薯 切小塊250 克
-
紅蘿蔔 切小塊100 克
-
玉米粒150 克
-
高麗菜 切小片150 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.5 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
8.14 g
Błonnik
5.36 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan