Urządzenia i Akcesoria
彩椒炒杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
蒜頭3 顆
-
杏鮑菇 切片240 克
-
綜合甜椒 切塊180 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
素蠔油1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.6 g
Kalorie
514 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
元氣便當菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan