Urządzenia i Akcesoria
百合燉雪梨
Przygotowanie 4 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1 人份
Składniki
-
新鮮百合 先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時30 克
-
水梨 (約300克),切塊1 顆
-
冰糖粉20 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)650 克
-
紅棗 浸泡2小時,切片3 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
70.48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜品&甜湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan