百合燉雪梨

百合燉雪梨

5.0 3 rating
Przygotowanie 4 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1 人份

Składniki

  • 新鮮百合 先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時
    30 克
  • 水梨 (約300克),切塊
    1 顆
  • 冰糖粉
    20 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    650 克
  • 紅棗 浸泡2小時,切片
    3 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2 g
Kalorie 1159 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 1.5 g
Błonnik 8 g
Węglowodany 70.48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...