Urządzenia i Akcesoria
山藥芡實排骨湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
芡實15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去血水300 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮山藥 切塊(約3公分)250 克
-
新鮮蓮子50 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
米酒20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
310 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
933.6 kJ /
223.4 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan