山藥芡實排骨湯

山藥芡實排骨湯

5.0 22 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 芡實
    15 克
  • 排骨 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    300 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮山藥 切塊(約3公分)
    250 克
  • 新鮮蓮子
    50 克
  • ½ - 1 茶匙
  • 米酒
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 310 mg
Białko 17.5 g
Kalorie 933.6 kJ / 223.4 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...