Urządzenia i Akcesoria
毛豆仁炒肉末
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
豬絞肉100 克
-
鹽½ 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
冷凍毛豆仁200 克
-
紅蘿蔔 切丁(1公分)40 克
-
水300 克
-
蒜頭 (約15克)3 - 4 粒
-
油5 克
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切丁少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
255.6 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
588.8 kJ /
140.9 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽來點菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan