毛豆仁炒肉末

毛豆仁炒肉末

3.9 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 豬絞肉
    100 克
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 冷凍毛豆仁
    200 克
  • 紅蘿蔔 切丁(1公分)
    40 克
  • 300 克
  • 蒜頭 (約15克)
    3 - 4 粒
  • 5 克
  • 辣豆瓣醬
    1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 切丁
    少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 255.6 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 588.8 kJ / 140.9 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...