Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ chile manzano, cortados por la mitad y sin semillas
- 1 limón amarillo, cortado por la mitad
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 ½ cdas de sal gruesa
- 1500 g de agua
- 500 g de betabel pelado y cortado en cuartos
- 1 de pulpo crudo, mediano
- 80 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
- 60 g de mantequilla, sin sal
- 1 pera, cortada en rebanadas delgadas
- hierbabuena fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541 kJ / 367 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de pollo con verduras
40min
Puré de camote
40min
Frijoles negros
14h
Aderezo de albahaca y fresas
5 Min
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4 Std. 10 Min
Sopa de camarón y hoja santa
25 min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 Min
Mantequilla de limón
10 Min
Ceviche peruano
1 godz. 15 min
Salsa de arándano
20min
Reducción de vinagre balsámico
1 godz. 20 min
Frijoles de la olla
2h