Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 50 g de queso Gruyère, en trozos
- 150 g de harina de trigo, y un poco más para enharinar
- 10 g de polvo para hornear
- 3 huevos
- 125 g de leche
- 100 g de aceite vegetal, y un poco más para engrasar
- 100 g de chorizo, en cubos (5 mm)
- 150 g de calabacita, con piel y en cubos (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 850 kJ / 203 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 128 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Sopa de coliflor y pollo
40min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Dip de ostiones y espinaca
15 Min
Avena mañanera de chocolate y pera
20min
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Panquecitos de arroz
35min
Mini eclairs de frambuesa
3u.
Pastel azteca
1 Std.
Botana de queso y ostiones ahumados
2 Std.
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min