Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3024 kJ / 724 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1h 10min
Smoothie à la mangue
5min
Pizza alla romana
Brak ocen
Curry de poulet
35min
Brownies
45min
Houmous
5min
Soupe au potiron
35min
Mini focacce fantaisie
2hod. 5min
Pain aux tomates et basilic
1u. 45min
Houmus
10 min
Velouté orange-courge
35min
Focaccia au romarin
2j 30 menit