Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3024 kJ / 724 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15 min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Pesto de basilic
10 min
Guacamole
5 min
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Gâteau aux carottes argovien
2h