Urządzenia i Akcesoria
Étoiles à la cannelle
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
60 pièces
Składniki
-
400 g de sucre
-
2 bâtons de cannelle (d'env. 5 cm)
-
500 g d'amandes, entières, décortiquées
-
2 c. à café de miel (miel d’acacia p. ex.)
-
3 blancs d'œufs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
2 g
Kalorie
325 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Cake Mississippi clair
1h 15min
Gâteau des rois
1h 55min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Cake aux branches
1h 10min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Bruns de Bâle
8h 40min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Milanais
3h
Tresse bernoise
1h 45min
Bonhomme en pâte
2h 10min