Focaccia à la farine d'épeautre

Focaccia à la farine d'épeautre

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Pâte
  • 60 g de poireaux en tronçons (2 cm)
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 2 c. à café de sel (à adapter)
  • 300 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine manitoba
    250 g de farine pour pizza
  • 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
  • 150 g de salami en tranches (3 mm)
  • 6 figues séchées en quartiers

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 463 kcal / 1937 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...