Urządzenia i Akcesoria
Sbrinz râpé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
100 g de Sbrinz (voir conseil) ou d’un autre fromage à pâte extradure, coupé en dés (3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
31 g
Kalorie
1658 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recettes découvertes
16 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Oxymel au citron et au gingembre
50 min
Crème glacée aux fruits
5 min
Parmesan râpé
5 min
Sirop de thé froid
25 min
Caramels à la crème
2 godz.
Smoothie à la mangue
5 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Fromage d’Italie pané
40 min
Sirop de gingembre
1 godz.
Sauce à salade à la française
20 min
Focaccia aux tomates
40 min