Urządzenia i Akcesoria
Sbrinz râpé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
100 g de Sbrinz (voir conseil) ou d’un autre fromage à pâte extradure, coupé en dés (3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
31 g
Kalorie
1658 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recettes découvertes
16 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sauce à salade à la française
20min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1h 10min
Crème glacée aux fruits
5min
Petits pains Varoma®
2h 15min
Panure
5min
Confiture pomme-pomme de terre
25min
Caramels à la crème
2h
Mousse au thon
10min
Polenta
1h
French dressing raffiné
15min
Focaccia aux tomates
40min
Bonhomme en pâte
2h 10min