Urządzenia i Akcesoria
Sbrinz râpé
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
100 g de Sbrinz (voir conseil) ou d’un autre fromage à pâte extradure, coupé en dés (3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
31 g
Kalorie
1658 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recettes découvertes
16 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salade de crudités à la vinaigrette et filet d'omble
30 min
Cuisson des œufs
20 min
Cuisson des œufs
20 min
Tarte au vin cuit
45 min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Polenta tessinoise
45 min
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Pesto de basilic
10 min
Omelette aux blancs d'oeufs
35 min
Velouté orange-courge
35 min
Focaccia aux tomates
40 min
Pain paysan
3 godz.