Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de graines de moutarde noire
- 50 g de vin blanc, sec
- 50 g de sucre candi
- 150 g d'eau
- ½ bâton de cannelle
- 1 étoile de badiane
-
300
g de vin cuit
lub 300 g de concentré de jus de poire - 45 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6670 kJ / 1593 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 331 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2h
Milanais
3 Std.
Miroirs
1h 40min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Papet vaudois
55 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min