Focaccia aux oignons

Focaccia aux oignons

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portion

Składniki

Pâte
  • 50 g huile d'olive (à adapter)
  • 100 g de lait
  • 10 g de sucre
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • 200 g d'eau
  • 600 g de farine manitoba
  • 1 c. à soupe de sel
Garniture
  • 45 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 200 g d'oignons blancs
  • 50 g d'eau
  • 2 c. à café de sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 512 kcal / 2143 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...