Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 50 g huile d'olive (à adapter)
- 100 g de lait
- 10 g de sucre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 200 g d'eau
- 600 g de farine manitoba
- 1 c. à soupe de sel
Garniture
- 45 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 200 g d'oignons blancs
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 81 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte flambée au lard
40min
Dip au thon
5 min
Mousse au thon
10 min
Rotolo aux champignons et poivrons
2 godz. 15 min
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Focaccia aux pommes de terre
2 Std. 50 Min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Quiche aux tomates et mascarpone
1 godz. 30 min
Cake marbré - Varoma
1 godz. 10 min
Tiramisu stracciatella
2 godz. 30 min