![Sautéed eschalots (250-350 g) Sautéed eschalots (250-350 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFD298BF-DABD-4A3A-ACC6-2E36AEB99808/Derivates/1F4611B3-14AF-4A69-831B-B5A0804EF6EC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g oil
- 10 g butter
- 250 - 350 g eschalots (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1098.6 kJ / 261.6 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 114.8 mg
Alternatywne przepisy
Browned beef cubes (medium)
15 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed eggplant (300 g)
25 Min
Bacon with chicken strips
15 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min