![Fragrant whole barbecued fish Fragrant whole barbecued fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/44ffbc7c-08a7-4e94-9d30-62c87ee48470/Derivates/ca464941-613f-417b-b7e6-2ff828bb317f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Białko
- 52.3 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1147.1 mg
Alternatywne przepisy
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Prawn and chicken laksa
40 мин.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1ч. 20 мин.
Sicilian prawn salad
40 мин.
Master stock chicken
1ч. 30 мин.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 мин.
Chilli crab pasta
35 min
Sambal udang
50 мин.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min