Urządzenia i Akcesoria
Fragrant whole barbecued fish
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh long red chillies trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1 - 2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
garlic cloves3
-
makrut lime leaves stalks removed and leaves torn into pieces4
-
fresh coriander roots only, plus leaves reserved for garnishing1 bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
peanut oil60 g
-
whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)1
-
sea salt to season (see Tips)
-
ground black pepper to season
-
dried chilli threads to garnish (optional - see Tips)
-
limes cut into cheeks, to serve1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1147.1 mg
Białko
52.3 g
Kalorie
1713.6 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic prawns
25 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 godz. 55 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Curry laksa
45 min