Urządzenia i Akcesoria
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 26 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Bot chien (rice flour cake)
-
vegetable oil plus extra for greasing1 tsp
-
water1120 g
-
rice flour210 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt¼ tsp
Pickled vegetables
-
white wine vinegar100 g
-
sugar70 g
-
salt½ tsp
-
carrot peeled into ribbons50 g
-
daikon peeled into ribbons50 g
Dipping sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
soy sauce2 tbsp
-
Chinese black vinegar1 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Assembly
-
soy sauce2 tsp
-
vegetable oil2 tsp
-
eggs4
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385.4 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
1958.1 kJ /
466.2 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Mushroom bolognaise
45 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Hot and sour prawn soup
45 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Black & white chocolate tartufo
13 godz. 55 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min