Urządzenia i Akcesoria
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 26 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Bot chien (rice flour cake)
-
vegetable oil plus extra for greasing1 tsp
-
water1120 g
-
rice flour210 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt¼ tsp
Pickled vegetables
-
white wine vinegar100 g
-
sugar70 g
-
salt½ tsp
-
carrot peeled into ribbons50 g
-
daikon peeled into ribbons50 g
Dipping sauce
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
soy sauce2 tbsp
-
Chinese black vinegar1 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Assembly
-
soy sauce2 tsp
-
vegetable oil2 tsp
-
eggs4
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385.4 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
1958.1 kJ /
466.2 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Hot and sour soup
55 min
Red bean ice cream
29 godz. 50 min
Char siew sauce
10 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Banana tofu ice cream
10 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min