Wersje kompatybilne
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 63.5 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 1385.4 mg
Alternatywne przepisy
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Nam Jim
10min
Radish cakes
1h 5 min
Taro bread
4 Std. 20 Min
Pearl rice meatballs
2h
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1u. 50min
Master stock chicken
1h 30min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Chinese greens with XO sauce
1u. 50min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Miso soup
30 min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min