Urządzenia i Akcesoria
Indonesian white spice paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
500 g
Składniki
-
garlic cloves125 g
-
eschalots175 g
-
candlenuts toasted125 g
-
white sugar15 g
-
ground coriander1 tsp
-
vegetable oil80 g
-
water50 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
1933.7 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
8207.4 kJ /
1961.6 kcal
Tłuszcz
175.9 g
Błonnik
19.2 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
103.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Indonesian red spice paste
45 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.