Urządzenia i Akcesoria
Mussels in turmeric and ginger broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots cut into halves3
-
garlic cloves2
-
fresh kaffir lime leaves2
-
lemongrass cut into thirds1 stalk
-
sesame oil20 g
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
palm sugar (1-2 cm)1 cube
-
fresh coriander roots and stalks for broth, leaves reserved for garnishing10 sprigs
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, plus extra, thinly sliced for garnishing1
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut milk400 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
fish sauce1 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331 mg
Białko
11 g
Kalorie
1313.2 kJ /
312.7 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 godz. 55 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Asian-style mussels
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.