Urządzenia i Akcesoria
Mushroom stock paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g
Składniki
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1200 g
Sód
7120.2 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
18.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Five spice powder
10 min
Strawberry jam
55 min
Cream of mushroom soup
20 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Vegetable Stock Powder
4 godz.
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Gado gado
1 godz.
Mantou buns
1 godz. 30 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min