Mushroom stock paste

Mushroom stock paste

3.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g

Składniki

  • dried porcini mushrooms
    30 g
  • hot water
    400 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • brown onions (approx. 280 g), cut into quarters
    2
  • carrots (approx. 260 g), cut into pieces
    2
  • fresh mushrooms cut into slices
    250 g
  • balsamic vinegar
    50 g
  • dried shiitake mushrooms
    40 g
  • salt
    1 tbsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs

Wartości odżywcze na 1200 g

Kalorie 577.6 kcal / 2416.6 kJ
Białko 18.7 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 105 g
Błonnik 18.5 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 7120.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...