Urządzenia i Akcesoria
Mango pudding (Brendan Pang)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
887.3 kJ /
212.1 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy Milk Hot Pot
Brak ocen
KL Hokkien Noodles
35 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Sambal Zucchini Noodles
Brak ocen
Sichuan Chili Oil
50 min
Sichuan Chili Oil
Brak ocen
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 godz. 10 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Fragrant pipis
30 min
Kashta cream
10 min