Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot and apple salsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 72 godz.
1 Total recipe
Składniki
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
13455 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1405 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
35 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Beetroot ketchup
1 godz. 15 min
Fresh turmeric and ginger paste
20 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Nut paste
10 min
Coleslaw
10 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Almond shortcrust pastry
35 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min