Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot and apple salsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 72 godz.
1 Total recipe
Składniki
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
13455 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1405 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
35 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom pâté
1 godz. 15 min
Hommus
15 min
Beetroot salad
10 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Hommus dip
5 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Falafel crackers
40 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Coriander pesto
5 min