
Urządzenia i Akcesoria
Lampascioni e patate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni
Składniki
-
600 g di acqua
-
100 g di aceto bianco
-
1 cucchiaino di sale
-
500 g di cipolline tipo lampascioni
-
100 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di olio di semi di mais
-
400 g di patate pelate e a cubetti (2 cm circa)
-
1 pizzico di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
790 kcal /
3307.6 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
75.5 g
Węglowodany
24.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
3667.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy