![Pane maritato Pane maritato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/83ff23b7eb1fc1bdf970a9fc375fda12/Derivates/59eac9ca238ef6182e57ddb174f5119f31dbb182.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di latte
- 2 uova
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di arachidi per friggere
- 100 g di pangrattato
- 6 fette di pane raffermo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 919 kJ / 220 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 28.5 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 576.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisù wafer e crema gianduia
5 Std. 30 Min
Insalata nizzarda
30 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Panini ranocchio
3h 30 min
Frittelle di riso
1 Std.
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Bortellina
30 Min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 Std. 45 Min
Gramigna alla salsiccia
45min
Spaghetti alla Nerano
30 Min