Wersje kompatybilne
Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceitunas negras sin hueso (y un poco más para servir)
- 30 g de almendra cruda sin piel (y un poco más para servir)
- 650 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 320 g de pasta seca tipo macarrón
- 50 g de queso rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1663 kJ / 398 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 57.7 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1631.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con arroz y cebolla dorada
45min
Judías verdes con garbanzos y salmón
30 phút
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30 phút
Fusilli con pollo y verduras
40min
Rigatoni en verde con langostinos dorados
30 phút
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min
Pasta con lentejas y salchichas
35min
Tortilla al horno con guisantes
30 phút
Pastel de queso con jamón y brócoli
45min
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40min
Tortilla de patata y queso al vapor
45min
Rosti de patata
40min