Wersje kompatybilne
Guarnición de judías verdes con chalotas y cebolla roja
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chalotas en cuartos
- 250 g de cebolla roja en octavos
- 30 g de aceite de oliva
- 70 g de mantequilla en trozos
- 500 g de judías verdes redondas frescas
- 30 g de caramelo líquido
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 826 kJ / 197 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 145 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 dk
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 Min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 Min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 dk
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50 dk
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50 dk
Espinacas con pasas y piñones
15 Min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 dk
Espinacas coreanas (Sigeumchi-namul) - Corea
20 dk
Ensalada de espárragos, boquerones y queso fresco
40 dk
Alcachofas con habitas al azafrán
50 dk
Acelgas y ajetes con huevos
40 dk