Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
150
g de miga de pan blanco
lub 150 g de pan de molde sin corteza - 30 g de aceite de oliva
- 150 g de aguacate maduro, sin piel ni hueso, en trozos
- 30 g de zumo de limón
- 3 huevos
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 800 g de pescado blanco limpio sin piel en trozos
- 1 aguacate en lonchas para servir
- 100 - 120 g de mayonesa
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1576.2 kJ / 376.7 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 25.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 543.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudin de brócoli
1 godz.
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2 Std. 45 Min
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1 godz. 30 min
Terrina de verano
24h 20min
Terrina de ternera, salchichas y espinacas
50 min
Terrina de pavo con frutos secos
1 godz.
Pastel de verduras y queso fresco
3 godz. 40 min
Flanes de espinacas, queso y atún
45 min
Pastel de calabacín y bonito
1 godz.
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Minipastel de pescado y marisco
40 min