Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 60 g de lait concentré sucré
- 90 g de sirop d'érable
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 394.8 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 31.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 14.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse au citron vert façon mojito
3 godz. 15 min
Glace amarena
3 godz. 15 min
Glace à la brioche
5h
Mug cake au chocolat blanc
20 min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15min
Sorbet au limoncello
3h 10 min
Sorbet cerise et lait de coco
3 godz. 15 min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25 min
Tartelettes au lait de coco
1h
Mug cake au yaourt
20 min
Crème au lait de coco
15min
Confiture de vin aux épices
12h