Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de citrouille, coupée en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba (voir "Conseil(s)")
- 50 g de lait
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 15 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 75.2 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre de Noël
1h 5min
Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30min
Gaufres vertes moelleuses au fromage frais
35 min
Roulé de potiron
1 godz. 30 min
Pizza fantômes
1 godz. 45 min
Biscuits doigts de sorcière
2h
Tarte au potiron d'Halloween
2h
Pain de viande Halloween
1 godz. 30 min
Bretzel
1 godz. 10 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3sa 20 dk
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1sa 55 dk