Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 c. à soupe de sauge déshydratée
- 150 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 184 kJ / 44 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre pistache
5 min
Sucre baies de goji
5 min
Farine de champignons
5 min
Sucre pomme-cannelle
5 min
Sucre de Noël
1 Std. 5 Min
Sucre citron-cardamome
2 Std.
Sucre à la fève tonka
5 min
Chapelure d'épluchures de légumes
2h 15min
Sucre orange-épices de Noël
2 Std.
Amandes au cacao et au café
30 Min
Mélange d'épices pour pâtes et pizzas
5 min
Crackers romarin pavot
1 Std.