Pain aux pistaches

Pain aux pistaches

4.7 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de farine d'épeautre
  • 280 g de farine de blé type 55 et un peu pour le plan de travail
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g d'eau
  • 100 g de pistaches, décortiquées et non salées concassées grossièrement

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 254.3 kcal / 1073.8 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 46.8 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...