Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1538 kJ / 367 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Gratin de poisson
45 min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Miniquiches au canard confit
5h 10min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 godz. 15 min
Pain de saumon
1 godz. 20 min
Œufs au lait au caramel
55min
Marmite du pêcheur
50min
Cassolette de poissons
1 godz.
Crème renversée au caramel
4 Std. 50 Min
Crème caramel et vanille
8h