Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 800 g de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
- 300 g de fruits rouges variés surgelés
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 c. à soupe sirop de violette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kJ / 59 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Tarte aux abricots et aux amandes
1h 35 min.
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 Std. 30 Min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Poires au vin rouge
3sa 20 dk
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1h 5min
Asperges sauce mousseline
1h
Ananas en papillote
1h
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
Riz au lait, poires pochées et sauce chocolat
1 godz. 20 min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 min