Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 800 g de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
- 300 g de fruits rouges variés surgelés
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 c. à soupe sirop de violette
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kJ / 59 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1sa
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 dk
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 dk
Asperges sauce mousseline
1sa
Raie aux câpres
45 dk
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 dk
Gratin fraise-rhubarbe
25 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 dk
Poires au chocolat
30 Min
Asperges sauce à l'orange
55 dk
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 dk
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min