Poires aux fruits rouges et à la violette
TM6 TM5 TM31

Poires aux fruits rouges et à la violette

4.3 ( 3 oceny )

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 800 g de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
  • 300 g de fruits rouges variés surgelés
  • 50 g de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 2 c. à soupe sirop de violette

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
59 kcal / 250 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
41 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy