Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La base
- 100 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
Les perles du Japon aux framboises
- 800 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre aromatisé à la framboise Béghin Say
- 75 g de perles du Japon pour potages et desserts
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
Le glaçage miroir
- ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 parts
- Kalorie
- 2244.6 kJ / 537 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 38.3 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Cheesecake au citron et pavot
24u.
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Cheesecake marbré non cuit
4h 45min
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3h 20min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Banoffee
2sa 35 dk
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3u. 40min
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h