Barres chocolat-caramel

Barres chocolat-caramel

3.2 30 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 morceaux

Składniki

Le biscuit shortbread
  • 100 g de sucre en poudre
  • 200 g de beurre demi-sel pommade (très mou)
  • 300 g de farine
  • farine pour le plan de travail
Le caramel au beurre salé
  • 200 g de sucre en poudre
  • 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux (2 cm)
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g. tiédie
La couverture au chocolat
  • 180 g de chocolat détaillé en morceaux

Wartości odżywcze na 20 morceaux

Kalorie 5602 kcal / 23404 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 320 g
Węglowodany 560 g
Błonnik 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...